Over ons

Vanuit de ervaring met onze betrouwbare werkwijzen worden wij steeds vaker ingeschakeld voor onderhoudsklussen aan de gevel. Immers daar is praktische kijk op zaken en inzicht in de gevelproblematiek van groot belang. Ook hier kan de aannemer en zijn opdrachtgever vertrouwen op onze aanpak en uitvoering.

De Van Leeuwen Groep is in 1988 gestart als gespecialiseerd gevelbedrijf met vanaf het begin de nadruk op kwaliteit, service en afspraken nakomen. Door ons vakmanschap, onze praktische instelling en no-nonsense mentaliteit kunnen wij een probleemoplosser zijn voor onze opdrachtgevers.

Specialist in onderhoud van de buitenschil

Alle details van gevel en dak in bestaand vastgoed kennen wij als onze broekzak. Niets is ons vreemd op dit terrein. Wij spreken van twaalf disci­plines, twaalf specialistische ingrepen aan de schil. Samen vormen die ons werkterrein waarin onze vakbekwame specialisten zich al vele jaren vastbijten. Samen stemmen zij alle specialistische werkzaamheden zo op elkaar af dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. De ‘trein in het werk’ bepaalt de snelheid van oplevering.

Een team van vakmensen

De Van Leeuwen Groep werkt met een team van 30 à 40 vakmensen. Mensen die trots zijn op hun vak en dat ook uitdragen. De teamgeest en loyaliteit naar elkaar vormen een solide basis om steeds weer het beste te presteren voor onze opdrachtgevers. Vertrouwen in elkaar, daar gaat het om. Die loyaliteit vinden wij ook terug bij onze opdrachtgevers. Met velen van hen hebben wij een langdurige relatie en daar zijn wij trots op. Die samenwerking proberen wij verder gestalte te geven door nog meer facetten van de gevel naar ons toe te trekken. Het adviseren en ontzorgen van onze opdrachtgevers staat centraal in onze visie van het bedrijf.

Focus

De Van Leeuwen Groep staat voor Persoonlijke aandacht, Procesbeheersing en een voortdurende Prestatiegerichtheid. Afspraak is afspraak. Niets minder dan dat.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk voor een goed verloop van het onderhoudstraject. Wij werken met aandacht aan de woning en gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met de bewoners en omwonenden om. Dat is geen uitzondering, dat is regel.

Procesbeheersing

Ketensamenwerking, concepten en lean and mean zijn voor ons geen onbekende termen. Het verminderen van de faalkosten en het verhogen van de meerwaarde staan voor ons centraal. Voorwaardse integratie is de sleutel tot succes. Wij vertalen onze kennis en ervaring in praktische oplossingen. Logisitieke afstemmingen, materiaalkeuzes, doorlooptijd, de juiste detailleringen e.d. zijn voorbeelden om de faalkosten te verminderen. Onze focus ligt niet alleen op de stichtingskosten maar wij denken ook in onderhoudskosten en Total Cost of Ownership. De voortdurende samenwerking tussen de disciplines in de keten, het evalueren en afstemmen van het werk en het meedenken in elkaars werkprocessen noemen wij ‘samenwerken’. Dit leidt altijd tot besparing en minder fouten, en het werkt prettiger.

Het gemak van alles onder één dak!

Van Leeuwen biedt u het gemak van alles onder één dak. U krijgt het voordeel van één aanspreekpunt voor het onderhoud van de volledige buitenschil inclusief dak, terwijl u verzekerd bent van vakspecialisten. Zo werken onze vak­mensen aan de ideale oplossing, zonder zorgen voor u.

Prestatiegericht

Bij Van Leeuwen heeft u altijd te maken met professionele vaklieden met vele jaren ervaring in hun specialisme. Wij hebben verstand van zaken en denken met u mee om te komen tot de best passende oplossing voor uw vraag.

Reken erop dat we kunnen wat we zeggen

Belangrijker is wat we voor u kunnen betekenen, onze prestatie voor u en uw bewoners. Wij denken in processen. Dat betekent dat niet alleen het resultaat telt, maar ook de weg ernaartoe. Zowel voor, tijdens, als na de oplevering.

Certificering

VCA voor de veiligheid

Veilig werken is een voorwaarde voor u en voor ons. Wij werken volgens de procedures die vastgesteld zijn in de VCA-certificering. Van Leeuwen is VCA-gecertificeerd.

Erkend Installateur Thor Helical

Dit certificaat verklaart dat de Van Leeuwen Groep aangewezen is als gecertificeerd aannemer voor applicaties van Thor Helical verankering systemen en scheurherstel systemen.

Erkend leerbedrijf bouwsector

De Van Leeuwen Groep is door Fundeon erkend als leerbedrijf voor de bouwsector. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?