• Vakmensen aan de gevel
    *

Voor aannemers: samen naar een optimaal rendement

Als bouwbedrijf gaat u iedere dag voor een optimaal rendement uit uw projecten. Dan is het prettig als uw onderaannemers met u meedenken, zodat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent met het uitleggen van wat u wilt of met het nabellen van afspraken. Van Leeuwen Groep begrijpt dit en streeft dan ook samen met u naar een zo goed mogelijk resultaat, met zo hoog mogelijke opbrengsten. Wij hebben jarenlange ervaring in vastgoedzorg en dat merkt u. Duidelijke afspraken met u als opdrachtgever, strikte naleving van kwaliteits- en veiligheidseisen, een uitgebreid dienstenpakket en aantrekkelijke tarieven kenmerken ons werk.

Bovendien staat passie voor het vak bij ons centraal. Dat zijn niet alleen mooie woorden, we bewijzen het ook in de praktijk. We werken met zorg, nemen onze verantwoordelijkheden en doen wat we beloven. Uiteraard dragen we tijdens en met ons werk ook een steentje bij aan een duurzame maatschappij. U leest het: over ons vakgebied hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. U hebt immers al genoeg aan uw hoofd.
 
U kunt bij ons uitstekend terecht voor uw onderhoudswerkzaamheden aan gevel en dak, maar ook voor steigerbouw. Doordat wij eigen steigermaterieel en eigen gespecialiseerde steigerbouwers hebben, kunnen we alle werkzaamheden perfect op elkaar afstemmen. Hierdoor verliest u geen tijd met het plannen van steigerbouw of het benaderen van derden. U legt eenvoudig het gehele traject bij één partij.

*