• Vakmensen aan de gevel
    *

Onze activiteiten

Wat kan Van Leeuwen voor ú betekenen? Van Leeuwen is specialist in onderhoud van gevel en dak. Wij nemen graag de gehele buitenschil van het bestaande vastgoed voor onze rekening.

Wij stemmen alle procesonderdelen vakkundig en doordacht op elkaar af. Dat levert u zekerheid, tijdwinst en het gemak van één partner die alles voor u regelt. Dát is de specialiteit van onze vakmensen. Alles in één hand dus. Voor u een zorg minder. Verder garanderen wij dat de werkzaamheden van al deze vakspecialisten uit de keten nauw op elkaar zijn afgestemd. Daardoor winnen we kostbare tijd, zorgen we voor een plezierige samenwerking én kunnen we op alle onderdelen de hoogste kwaliteit leveren!

Specialist in onderhoud van de buitenschil
Alle details van gevel en dak in bestaand vastgoed kennen wij als onze broekzak. Niets is ons vreemd op dit terrein. Wij spreken van twaalf disci­plines, twaalf specialistische ingrepen aan de schil. Samen vormen die ons werkterrein waarin onze vakbekwame specialisten zich al vele jaren vastbijten. Samen stemmen zij alle specialistische werkzaamheden zo op elkaar af dat alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. De ‘trein in het werk’ bepaalt de snelheid van oplevering.
*