• Vakmensen aan de gevel
    *

Nieuws en Media

Driestroomhuis Fra Fensalir
Driestroomhuis Fra Fensalir

Graag willen wij via dit nieuws bericht Het Driestroomhuis Fra Fensalir onder uw aandacht brengen.

Dit willen wij doen omdat wij achter de visie staan van deze organisatie.

Hun visie is dat ieder mens recht heeft om zijn eigen leven te leven, te streven naar een goed leven, naar "kwaliteit van leven".

Kwaliteit van leven zit in de mogelijkheid om je eigen talenten te ontplooien, om je te ontwikkelen in je eigen tempo en zo een goed bestaan te leiden. Om goed te wonen, een netwerk van familie en vrienden op te bouwen, en je dag zinvol te besteden. ze bieden mensen met een beperking extra ondersteuning daar waar nodig is om de "gewone" kwaliteit van leven te realiseren.

Driestroomhuis Fra Fensalir staat in Alphen west maas en waal. Gerard en Petra Rike wonen hier met hun 2 kinderen. Het huis bestaat uit een boerderij met 6 appartementen waar cliënten met een WLZ indicatie wonen.

Overdag werken de cliënten amen met de gezinsouders op de boerderij en verzorgen daar de IJslandse paarden en de rest van de dieren.

Driestroomhuis Fra Fensalir 2 staat in Maasbommel

.

Hier woont Therese van Hoorn ( gezinsouder ) samen met 4 cliënten in een prachtig oud gerenoveerd patriciërshuis. Naast het huis is sinds oktober 2017 een dagbesteding gerealiseerd in de vorm van een theehuis. Ook hier kunnen cliënten van beide gezinshuizen werken.  

        


10-01-19
*