• Vakmensen aan de gevel
    *

Focus

De Van Leeuwen Groep staat voor Persoonlijke aandacht, Procesbeheersing en een voortdurende Prestatiegerichtheid. Afspraak is afspraak. Niets minder dan dat.

Persoonlijk

Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk voor een goed verloop van het onderhoudstraject. Wij werken met aandacht aan de woning en gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met de bewoners en omwonenden om. Dat is geen uitzondering, dat is regel.

Procesbeheersing

Ketensamenwerking, concepten en lean and mean zijn voor ons geen onbekende termen. Het verminderen van de faalkosten en het verhogen van de meerwaarde staan voor ons centraal. Voorwaardse integratie is de sleutel tot succes. Wij vertalen onze kennis en ervaring in praktische oplossingen. Logisitieke afstemmingen, materiaalkeuzes, doorlooptijd, de juiste detailleringen e.d. zijn voorbeelden om de faalkosten te verminderen. Onze focus ligt niet alleen op de stichtingskosten maar wij denken ook in onderhoudskosten en Total Cost of Ownership. De voortdurende samenwerking tussen de disciplines in de keten, het evalueren en afstemmen van het werk en het meedenken in elkaars werkprocessen noemen wij ‘samenwerken’. Dit leidt altijd tot besparing en minder fouten, en het werkt prettiger.

Het gemak van alles onder één dak!
Van Leeuwen biedt u het gemak van alles onder één dak. U krijgt het voordeel van één aanspreekpunt voor het onderhoud van de volledige buitenschil inclusief dak, terwijl u verzekerd bent van vakspecialisten. Zo werken onze vak­mensen aan de ideale oplossing, zonder zorgen voor u.

Prestatiegericht

Bij Van Leeuwen heeft u altijd te maken met professionele vaklieden met vele jaren ervaring in hun specialisme. Wij hebben verstand van zaken en denken met u mee om te komen tot de best passende oplossing voor uw vraag.

Reken erop dat we kunnen wat we zeggen.
Belangrijker is wat we voor u kunnen betekenen, onze prestatie voor u en uw bewoners. Wij denken in processen. Dat betekent dat niet alleen het resultaat telt, maar ook de weg ernaartoe. Zowel voor, tijdens, als na de oplevering.

*