• Vakmensen aan de gevel
    *

Over ons

De Van Leeuwen Groep is in 1988 gestart als gespecialiseerd gevelbedrijf met vanaf het begin de nadruk op kwaliteit, service en afspraken nakomen. Door ons vakmanschap, onze praktische instelling en no-nonsense mentaliteit kunnen wij een probleemoplosser zijn voor onze opdrachtgevers.

Vanuit de ervaring met onze betrouwbare werkwijzen worden wij steeds vaker ingeschakeld voor onderhoudsklussen aan de gevel. Immers daar is praktische kijk op zaken en inzicht in de gevelproblematiek van groot belang. Ook hier kan de aannemer en zijn opdrachtgever vertrouwen op onze aanpak en uitvoering.

Een team van vakmensen
De Van Leeuwen Groep werkt met een team van 30 à 40 vakmensen. Mensen die trots zijn op hun vak en dat ook uitdragen.
De teamgeest en loyaliteit naar elkaar vormen een solide basis om steeds weer het beste te presteren voor onze opdrachtgevers.

Vertrouwen in elkaar, daar gaat het om. Die loyaliteit vinden wij ook terug bij onze opdrachtgevers. Met velen van hen hebben wij een langdurige relatie en daar zijn wij trots op. Die samenwerking proberen wij verder gestalte te geven door nog meer facetten van de gevel naar ons toe te trekken. Het adviseren en ontzorgen van onze opdrachtgevers staat centraal in onze visie van het bedrijf.
*